Body Space Infrared Elliptikus Tréner

Body Space Infrared Elliptikus Tréner

A Body Space Infrared Elliptikus Tréner egy teljes testet átmozgató kondigép beépített infralámpákkal a maximális hatékonyság érdekében.

A használója akár 1000-1400 kalóriát is képes elégetni használat közben, ez 4-5x nagyobb hatást jelent a sima futáshoz képest!

Hogyan működik a Body Space Infrared Elliptikus Tréner?

Működése egyszerű, de rendkívül hatékony: Egy felső kategóriás elliptikus trénert körülvevő infra szerkezet dolgozik azért, hogy a lehető leggyorsabban elérd a vágyott alakodat! Amellett, hogy egészséges ütemben fogyni fogsz, megszűnik a cellulit, növekedni fog az állóképességed, javul a közérzeted és az izmaid is fejlődni fognak!

Bontja a kötőszövetből a zsírsejteket, méreganyagokat! Az infra és az edzés együttes használata felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal a szövetek vérellátása javul, az izomzat és az állóképesség erősödik, a lebomlott zsír, a nyirokrendszeren keresztül távozik. Ez egyenesen a gyorsabb zsírégetéshez vezet.

A BODY SPACE Infrared Elliptikus Trénert bárki használhatja; A gépen változtatható az intenzitás, így a gép lehetővé teszi, hogy az is tegyen az egészségéért és a teste formálásáért, aki bármilyen okból nem képes a magas teljesítményű edzésekre.

Body Space Infrared Elliptikus Tréner
Legjobb Súlykezelő Termék 2015
Body Space Infrared Elliptikus Tréner

Próbáld ki Te is a Body Space Infrared Elliptikus Trénert!

Amennyiben kedvet kaptál a felturbózott edzéshez, vagy további információt szeretnél kérni a gépről és az edzésről, akkor kétféleképpen is jelentkezhetsz:

Bejelentkezés (hétvégén is!): 06 70 942 2103,

vagy kérj visszahívást a mezők kitöltésével:

Hívj minket

+36 70 942 2103

Gyere el személyesen

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 59.

Írj nekünk e-mailt

info[kukac]fogyasztocentrum.hu

Iratkozz fel!

Iratkozz fel ITT az E-mail ajánlatainkra!

Fogyasztó Centrum Budapest • Adatkezelési tájékoztatóCookie / Süti szabályzat

Iratkozz fel hozzánk, hogy ajánlatainkról első kézből értesülhess!