Fülakupunktúra - Fogyasztó Centrum

Fülakupunktúra

Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás része, mely a WHO által is elfogadott, több ezer éves gyógymód. Lehetővé teszi, hogy a tűk beszúrásával helyreállítsuk az energiaáramlást az energiacsatornákban, vagy megfelelő szintre hozzuk az intenzitását.

Ilyen módon aktivizáljuk szervezetünk öngyógyító erejét, rendszerét.

Elősegítjük a beteg szervek gyógyulását, egészséges működését, a szervezet testi, lelki, szellemi egyensúlyát.

Hogyan működik a Fülakupunktúra?

A fülakupunktúra az akupunktúra speciális területe. A fülkagylóban több, mint 100 akupunktúrás pont található, melyek a

szerveink kivetülési pontjai, mint ahogy ezek megvannak a talpon, tenyéren, szemben, fejbőrön, arcon, szájüregben, stb.


A fülakupunktúra hatékony és bevált terápiás megoldást jelent a következő esetekben:


 • Fogyókúra, kis és nagy súlyfelesleg hatékony kezelése,
 • stressz,
 • feszültségoldás,
 • közérzetjavítás,
 • alvászavarok,
 • szenvedélybetegségek,
 • emésztési és légúti problémák,
 • általános anyagcsere-fokozó,
 • méregtelenítő,
 • regeneráló,
 • energiaáramlást harmonizáló hatás.

A  fülakupunktúra  a testsúlycsökkentés egyik alappillére a megfelelő diéta, a rendszeres testmozgás, a lelki támogatás mellett. Biztonságosan és mellékhatás-mentesen segíti a fogyást.

Jelentősen csökkenti az éhségérzetet, az étvágyat, az evés utáni sóvárgást, az édesség iránti vágyat, a kényszeres evést. Javítja, fokozza az anyagcserét. Kiüríti a felhalmozódott folyadékot a kötőszövetekből. Oldódik a feszültség, csökken az ingerlékenység, javul a kedélyállapot a fogyókúra során és energikusabbá tesz.

Négy hét alatt 5-10 kg testsúlycsökkenés érhető el a  fülakupunktúrás kezelés, a megfelelő diéta (alacsony szénhidrátbevitel) és a mozgás mellett, amit nagymértékben befolyásol a kiindulási testsúly, az életkor, a betegségek, a rendszeresen szedett gyógyszerek. A megfelelő hatékonyság elérése érdekében a heti 2 alkalommal végzett, tartós tűvel (testszínű ragtapaszra rögzített, kis steril tű) kombinált kezelés javasolt.

A tartós tű 1, max. 2 hétig maradhat a fülben. Általában két-három 10 alkalmas kúra hozza meg a kívánt eredményt. Javasoltak az emlékeztető szúrások 1,5-2 havonta, melyek elősegítik a fogyásért felelős pontok újra stimulációját 3, egymást követő kezeléssel, hogy ne jöjjenek vissza a kúra során leadott kilók. A rendszeres fülakupunktúrás kezelések (kúrák és emlékeztető szúrások) segítségével a diéta és a kívánt testsúly könnyedén és kellemes közérzet mellett tartható. Az elért eredmény fenntartása életmódváltást kíván a kezelések szünetében is. 

A fülakupunktúra  a hatásos fogyókúra módszere és a sikeres fogyás alapja, mely jojó-effektus nélkül szép, esztétikus alakot, egészséget, vitalitást, energiát kölcsönöz.

Segít a méregtelenítésben és a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállításával szabadít meg a felesleges kilóktól. A klasszikus, tűszúrással történő fülakupunktúrás kezelés, kiegészíthető  olyan természetes, szelíd gyógymódok javaslatával, ismertetésével, amelyek szintén a betegségek megelőzésében, a szervezet méregtelenítésében és a gyógyulásban segítenek.

Ilyenek a Schüssler-féle biokémiai ásványi sók, Schüssler-féle arcdiagnosztika, Schüssler natúrkozmetikumok, homeopátiás gyógyszerek, Bach-virágesszenciák.

Fülakupunktúra - Fogyasztó Centrum
Fülakupunktúra - Fogyasztó Centrum

Próbáld ki Te is a Fülakupunktúrát!

Amennyiben kedvet kaptál a fülakupunktúrához, vagy további információt szeretnél kérni a kezelésről és a folyamatról, akkor kétféleképpen is jelentkezhetsz:

Bejelentkezés (hétvégén is!): 06 70 942 2103,

vagy kérj visszahívást a mezők kitöltésével:

Hívj minket

+36 70 942 2103

Gyere el személyesen

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 59.

Írj nekünk e-mailt

info[kukac]fogyasztocentrum.hu

Iratkozz fel!

Iratkozz fel ITT az E-mail ajánlatainkra!

Fogyasztó Centrum Budapest • Adatkezelési tájékoztatóCookie / Süti szabályzat

Iratkozz fel hozzánk, hogy ajánlatainkról első kézből értesülhess!