Kavitációs Zsírbontás - Fogyasztó Centrum Budapest

Kavitációs Zsírbontás

A kavitációs zsírbontás napjaink egyik legnépszerűbb alakformálási módjai közé tartozik.Az ultrahangos berendezés által generált hullámok a kiterjedés-összehúzódás módszerét használják ki, gyors ciklusokban. A sebesség közvetlenül az ultrahang generátor függvénye, amikor is végtelen mennyiségű mikrobuborék képződik, melyek fokozatosan kitágulnak, megnőnek. Ez a fokozatos növekedés végül az összeomlásukhoz vezet, megtörténik a zsírsejtek elfolyósítása és kiürítése.

Hogyan működik a Kavitációs zsírbontás?

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre.

Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a páciens speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A teljesítmény növelésével a hang erősödik, mely bizonyos egyéneknél kellemetlen érzetet okozhat.

A kezelt bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív irányú lehet.

A Kavitáció 3 hatása:

Kavitációs hatás: oldja az adipociták zsírtartalmát, elolvasztja a zsírt és a cellulitot.

Metabolikus hatás: növeli az intra adipocita nyomást az ultrahangos rezgés segítségével.

Fibrózis hatás: hatékony a fibrózis és a cellulit elleni harcban.

Az ultrahangos zsírbontás alkalmával a készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere.

Milyen céllal használható a kavitáció?

Lokális zsírbontás, cellulitos bőrkép enyhítése, illetve csökkentése, testformálás, testszobrászat, karcsúsítás, feszesítés.

A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb.

Egy kezelés során egy testtájék max 40 percen keresztül kezelhető, így alkalmanként két területet érinthet, pl.: has-csípő, fenék-comb, has-fenék, stb. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik.

Kavitációs Zsírbontás - Fogyasztó Centrum
Kavitációs Zsírbontás - Fogyasztó Centrum

Próbáld ki Te is a Kavitációs kezelést!

Amennyiben kedvet kaptál a kavitációs kezeléshez, vagy további információt szeretnél kérni a gépről és a működésről, akkor kétféleképpen is jelentkezhetsz:

Bejelentkezés (hétvégén is!): 06 70 942 2103,

vagy kérj visszahívást a mezők kitöltésével:

Hívj minket

+36 70 942 2103

Gyere el személyesen

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 59.

Írj nekünk e-mailt

info[kukac]fogyasztocentrum.hu

Iratkozz fel!

Iratkozz fel ITT az E-mail ajánlatainkra!

Fogyasztó Centrum Budapest • Adatkezelési tájékoztatóCookie / Süti szabályzat

Iratkozz fel hozzánk, hogy ajánlatainkról első kézből értesülhess!