Presszo Terápia - Fogyasztó Centrum Budapest

Presso Terápia

Karcsúsítás, izomerősítés és bőrfeszesítés, cellulitkezelés egyazon kezelés alkalmával!Sokan rendelkezünk némi felesleggel, amelytől a lehető leggyorsabban szeretnénk megszabadulni.

Mit szólnál ahhoz, ha mindenféle erőfeszítés nélkül azonnal látható eredményt érnél el?

Hogyan működik a Presso Terápia?

A Presso Terápia elképesztően hatásos fogyasztó lehetőség, amely erőfeszítés nélkül használható.

Az alacsony frekvenciás impulzus áram hatására az izmok összehúzódnak és elernyednek, ezáltal képesek a nagy mennyiségű zsírsejt lebontására.

Az esetek nagy részében már az első alkalommal tapasztalható és látható a változás.

A megfelelő pontokon elhelyezett elektromos tappancsok segítségével lebontjuk a felületi és mélyrétegi zsírokat, erősítjük és feszesítjük az izmokat, valamint felgyorsítjuk az anyagcserét és nem utolsó sorban hatékonyan kezeljük a nők rémálmát, a cellulitot!

Rendkívül hatékony, egy kezeléssel több kozmetikai kezelést megspórolhatsz!

Az infravörös fény közvetlen hatást fejt ki a zsír szerkezetére, nagy mennyiségű hőenergia leadására képes, felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, elősegíti az anyagcserét, felgyorsítja a biokémiai reakciót, AIP fogyasztást idéz elő, zsírsejt lebomlást okoz, és nagymértékben csökkenti a zsírsejtek számát.A „légzsákok” szabályos felfújása és leeresztése folyamatosan változó levegőnyomással történik, ez lebontja a zsírt, valamint fokozza az anyagcserét és a keringést. A kötőszövetre fantasztikus hatással van.

A hatás nem marad el: Gyönyörű és feszes bőr!LÁBFEJ ÉS LÁBSZÁR: Serkenti a nyirok- és vérkeringést, megszünteti a lábfájást, lábduzzadást, vénás- és nyiroködémát. Megelőzi a visszerek, ödéma kialakulását, lazítja az izmokat, pihenteti és megújítja a lábfejet és a lábszárat.

COMB, FENÉK ÉS DERÉK: Serkenti az anyagcserét és a méreganyagok elvezetését, ezáltal csökkenti a cellulitot és a túlsúlyt, visszaadja a bőr rugalmasságát.

HAS: Serkenti az anyagcserét és a méreganyagok elvezetését, ezáltal csökkenti a cellulitot és a túlsúlyt, visszaadja a bőr rugalmasságát, valamint feszesíti a megereszkedett szöveteket (pl. drasztikus fogyás, terhesség után).

KAR: Serkenti a nyirok- és vérkeringést, a méreganyagok elvezetését. Csökkenti a cellulitot, feszesíti a megereszkedett szöveteket.

Presszo Terápia - Fogyasztó Centrum Budapest

Próbáld ki Te is a Presso Terápiát!

Amennyiben kedvet kaptál az erőfeszítés mentes fogyáshoz, vagy további információt szeretnél kérni a gépről és a működésről, akkor kétféleképpen is jelentkezhetsz:

Bejelentkezés (hétvégén is!): 06 70 942 2103,

vagy kérj visszahívást a mezők kitöltésével:

Hívj minket

+36 70 942 2103

Gyere el személyesen

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 59.

Írj nekünk e-mailt

info[kukac]fogyasztocentrum.hu

Iratkozz fel!

Iratkozz fel ITT az E-mail ajánlatainkra!

Fogyasztó Centrum Budapest • Adatkezelési tájékoztatóCookie / Süti szabályzat

Iratkozz fel hozzánk, hogy ajánlatainkról első kézből értesülhess!